Bergen Bowling

Bergen Bowling ligger på Sandsli, sør for Bergen sentrum, og er en av Norges største bowlingsenter. Her har man over 2000 kvm og 26 baner å boltre seg på, en drøm for både amatører og profesjonelle. Bergen bowling har åpent 362 dager i året og har en rekke tilbud og konkurranser som du kan lese mer om nedenfor. På Bergen Bowling har de også mat og drikke som kan kjøpes, samt alkoholservering, noe som er et flott tilbud dersom man ønsker å ha en litt annerledes firmafest eller utdrikningslag. For barn tilbyr de i tillegg barnebursdag, noe som er et svært populært tilbud, så man må bestille i god tid. Man trenger ikke eget utstyr for å kunne bowle på Bergen Bowling, de stiller med både sko og kuler i alle størrelser, så både barn og voksne vil kunne finne riktig utstyr.

 

Åpningstider, priser og tilbud

Bergen Bowling er åpent 362 dager i året, de holder kun stengt på julaften, 1. Juledag og 1. Nyttårsdag. Med over 2000 kvm og hele 26 baner, er det som oftest ikke nødvendig å bestille bane på forhånd, men dersom man er flere og trenger flere baner, kan det være lurt å bestille. Dette kan gjøres direkte på telefon 55 99 10 10.

Ved drop-in gjelder følgende priser:

Barn og student: 50 kr. per serie

Voksen (over 16 år): 65 kr. per serie

Senior (over 65 år): 50 kr. per serie

 

Alle hverdager mellom kl. 14.00 og 17.00 kan man “spille så mye man vil” for kun kr. 140. Dette er et kjempeflott tilbud til de som elsker bowling og som liker å møte andre likesinnede. Dette tilbudet gjelder dog ikke de dagene skolene holder stengt.

 

Bergen Bowling holder åpent Søndag til Torsdag fra kl. 11.00 til kl. 22.30, og Fredag og Lørdag fra kl. 11.00 til klokken 23.30.

 

Seniorbowling

Mandag til Fredag arrangeres det seniorbowling hver dag mellom kl. 11.00 og 14.00. Dette er et flott tilbud til pensjonister og andre som er hjemme om dagene og ønsker en morsom og ikke så krevende aktivitet å holde på med. Vår seniorbowling er et svært populært tilbud og ofte er alle 26 baner i bruk av ivrige seniorbowlere. På seniorbowling kan alle seniorbowlere få kjøpt kaffe til kun kr. 15 per kopp. Gjennom året kjører vi også på med egne seniorturneringer som går over flere måneder. En eller to dager i måneden vil det under seniorbowling være mulighet for å konkurrere i vår seniorturnering og poeng samles opp gjennom en sesong, som vanligvis varer i rundt 6 måneder. Så har vi finaler og kårer en seniorvinner på slutten. Denne turneringen har økt veldig i popularitet de siste årene, og sist sesong hadde vi over 80 deltakere i turneringen. Selv om det var mye konkurranseinstinkt ute og gikk, var det nok det sosiale mange kom for og satte pris på. Derfor har vi valgt å fortsette med dette tilbudet, hvor neste turnering starter på nyåret. Følg med på våre nettsider eller på oppslagstavlen i bowlinghallen for mer informasjon.

 

Bursdag

Å feire bursdag på Bergen Bowling er svært populært, både blant barn og de voksne. Vårt opplegg passer for barn mellom 3 og 12 år, og vi kan skreddersy bursdagen etter deres ønsker. Vi tilbyr 1 eller 2 serier med bowling, samt pizza eller pølser i brød, og drikke. Vi tar oss av alt, både får i gang barna med bowlingen, samt ordner med mat og drikke. Vi har to bursdagsrom som kan ta opptil 26 barn, som vi pynter og dekker til. Bursdagsbarnet får sitte på egen “trone” og får en spesiell oppmerksomhet fra oss på Bergen Bowling. Ta kontakt direkte med oss for mer informasjon og booking.

Privacy Policy