Bowling-automater

Bowling er en herlig hobby, men det kan bli litt kjedelig i lengden om man spiller med mange andre. Aller helst vil man jo kaste kulen selv hele tiden, men det lar seg jo ikke gjøre. Så hva skal man ta seg til når man sitter der og venter på at de andre (som aldri er kjappe nok) skal bli ferdig? En flott pauseaktivitet er å finne fram mobilen og bowle litt på den. Besøk fatspins.com og du vil finne flotte bonuser og en rekke nettcasinoer som tilbyr automater som The Big Lebowski fra Random Logic og Bowling fra iSoftbet. Begge automatene kan spilles på alle typer mobiler og du kan se fram til å vinne store gevinster om pinnene er med deg.

 

The Big Lebowski

The Big Lebowski er en klassisk femhjuls automat med 25 faste betalingslinjer. Dette betyr at du spiller på alle 25 betalingslinjene til enhver tid, uten mulighet til å deaktivere noen av dem. Du kan dog stille inn hvor mye du vil satse på hver linje, så det er fullt mulig å spille på automaten for litt mindre beløp. Når du har stilt inn hvor mye du vil spille for, er det bare å trykke spinn og håpe at The Big Lebowski er klar til å vise fram sine egenskaper.

 

The Big Lebowski er inspirert av den fenomenale komedien med samme navn som ble regissert av Cohen-brødrene i 1998. Automaten er fylt med referanser til filmen og en rekke bowling-relaterte symboler. Om du ikke vil stoppe å spille når det er din tur til å sende kulen ned banen igjen, er det bare å stille inn autospill-funksjonen, så fikser Lebowski resten.

 

The Big Lebowski er fylt med ekstra bonuser for å krydre spillet og hjelpe deg med å vinne stort.
Den gamle, gule bilen er spillets wild og kan erstatte alle andre symboler slik at du lander langt flere og større gevinster. Om du ikke skulle vinne på et spinn, vil du utløse Spare Free Spin-funksjonen som gir deg muligheten til å vinne en tilfeldig gevinst hver gang. Sist, men ikke minst er det Red Tin Can-funksjonen som utløser bonusspillet om symbolet lander på hjul en og fem samtidig. Bonusspillet er et såkalt “pick and choose”-spill hvor du velger blant ulike symboler som alle skjuler en pengegevinst eller en multiplikator.

 

Bowling – iSoftBet

Med 5 betalingslinjer, et bonusspill, wilds, scattere og opptil 5000 mynter i jackpott, er Bowling-automaten fra iSoftBet en herlig kompanjong når de andre bowlerne prøver å få ned pinnene. Dette er en meget enkel automat som passer godt for nybegynnere, men den er på ingen måte kjedelig av den grunn. Også på denne automaten spiller du med faste gevinstlinjer, men du kan selvsagt selv stille inn hvor mye du vil spille for på hver linje. Grafisk er automaten gitt et tegneserietema som fungerer meget bra. Ganske så enkelt, men meget underholdende. Symbolene med høyest verdi er de som viser de fem spillerne med deres meget så karakteristiske ansiktsuttrykk. Spillets wild hjelper deg med å lande langt flere gevinster og med en meget aktiv scatter, som kommer med en multiplikator på opptil ganger 25, er det ikke mangel på fine gevinster, selv om man spiller med lavere innsats.

 

Selv om Bowling er en meget enkel automat, har iSoftBet gitt den et meget flott bonusspill hvor du virkelig får testet ut dine bowlingferdigheter. Spillet åpnes i en egen skjerm og foran deg har du en bowlingbane og 10 pins. Du kan selv justere hastighet og retning på kulen. Bowler du en strike, vinner du 100 ganger egen innsats, så det kan lønne seg å spille for noen ekstra kroner her da bonusspillet utløses relativt ofte.

 

Så neste gang du er på bowling, ikke stress med at det skal bli din tur. Finn frem mobilen og du kan vinne langt mer enn du tror!

Privacy Policy