Bowling1 Vestkanten

Bowling1 Vestkanten er et bowlingsenter som er en del av et større opplevelsessenter som består av Vestkanten Storsenter, Vannkanten og Iskanten. Dette ligger perfekt til, midt i Bergen sentrum. Her kan man blant annet finne 18 baner med Brunswick laminat, spillemaskiner i mange varianter, og 3 ulike rom som kan brukes til barnebursdag eller firmafest, og mye mer. Bowling1 Vestkanten har åpent 361 dager i året og tilbyr en rekke kampanjer og pakketilbud for både barn og voksne. Her har de også matservering, samt skjenketillatelse. De ulike pakketilbudene og kampanjene, samt priser og åpningstider, kan du lese mer om nedenfor.

 

Priser og åpningstider

Bowling1 Vestkanten holder åpent Mandag til Onsdag mellom kl. 11.00 og 22.00, Torsdag og Søndag mellom kl. 12.00 og 22.00, Fredag kl. 11.00 til kl. 23.00 og Lørdag kl. 10.00 til kl. 23.00. De har stengt på Julaften, 1. Juledag, Nyttårsaften og 1. Nyttårsdag, men er utover det åpent hele året, dog det kan være begrenset åpningstid på enkelte helligdager. Sjekk Bowling1 Vestkanten sin hjemme eller oppslagstavlen i bowlinghallen for mer informasjon.

Bowling1 Vestkanten har ikke egne barn- eller seniorpriser, men opererer med ulike priser på hverdager før kl. 17, og hverdager etter kl. 17.00 og i helgene.

 

Hverdager før kl. 17.00

1 serie (inkludert sko): 82 kr.

2 serier (inkludert sko): 160 kr.

“Spill så mye du vil” fram til kl. 17.00 (inkludert sko): 169 kr. (tilbudet gjelder ikke når skolene har stengt)

 

Hverdager etter kl. 17.00, samt i helgene:

1 serie (inkludert sko): 86 kr.

2 serier (inkludert sko): 160 kr.

3 serier (inkludert sko): 220 kr.

 

Andre tilbud:

Skoleklasser, idrettslag e.l. med minimum 10 personer kan bowle 1 serie for kun kr. 69 på hverdager før kl. 17.00. Dette må bestilles på forhånd.

Seniorer/pensjonister (over 65 år): Pakketilbud på hverdager for seniorer er et svært populært tilbud hos oss. Dette tilbudet inkluderer 4 serier med bowling, samt kaffe og lefse, og koster kun kr. 110. Tilbudet gjelder alle hverdager mellom kl. 11.00 og 13.00, og sko er selvsagt inkludert.

Barnebursdag hos oss vil garantere et fornøyd bursdagsbarn og gjester, og vi har ulike pakker du kan velge mellom. Du kan velge mellom 1 eller 2 serier bowling, og vi har følgende mat på menyen: pølse med pommes frites, pizza fra Peppes, pannekaker med syltetøy, og hamburger med pommes frites. I tillegg får barna enten brus eller slush, samt en pinne-is. Man kan ta med kake, godteriposer m.m. selv, dersom man ønsker det. Man kan også utvide bursdagspakken og kjøpe popcorn til kun kr. 32 per beger, eller Peppes berømte rømmedressing til kun kr. 28 per stk.

Discobowling arrangeres med jevne mellomrom og kan bestilles til større grupper. Vi har nylig investert i et nytt discolys-system og lydsystem som garanterer god stemning.

Familiebowling er en god pakkeløsning for alle barnefamilier. Til kun kr. 169 per pers får man bowle 2 serier, 0.4l brus eller slush, samt en pinne-is eller kaffe. Tilbudet gjelder alle dager til alle tider!

Vi har med jevne mellomrom også andre kampanjer. Fra 1. August til 1. Februar arrangerer vi “Jakten på Gullkjeglen”. I denne perioden plasserer vi tre gullkjegler i noen av våre 18 bowlingmaskiner. Ser du en gullkjegle på din bane må du følge med! Dukker den opp i midten helt fremme må du si ifra til betjeningen FØR du kaster. Får du en strike, får du en premie. Premiene varierer fra gavekort på Vestkanten til en verdi av kr. 500, til gavekort på bowling, Peppes og Vannkanten Badeland!

 

 

 

Privacy Policy