NM i Bowling

Velkommen til NM i Bowling Single og Double som går av stabelen i Trondheim 4-7 Mai 2017. Dette Norgesmesterskapet blir i år arrangert av Trøndelag Bowlingkrets og finner sted på Heimdal som ligger like utenfor Trondheim sentrum. Dette er 52. gang det arrangeres et Norgesmesterskap i bowling og vi forventer tøffe konkurranser og mye godt sosialt samvær. Nedenfor kan lese mer om arrangementet og overnatting.

 

Om arrangementet

For å kunne melde deg på dette NM må du ha spilt minst 150 serier før 1. April. Påmeldingsfristen er 15 April og du kan melde deg på ved å sende inn påmeldingsskjema til TBK. Påmeldingsavgiften er på kr. 550 og inkluderer både single- og doublespill. Det er viktig at du informerer hvilken klubb du spiller for, og husk at påmelding ikke er gyldig før avgiften er betalt.

Under singlekonkurransen i dette NM skal det spilles 6 innledende runder:

Til mellomspill: 64 herrer og 32 kvinner

Til semifinale 32 herrer og 16 kvinner

Til finalerunden: 12 herrer og 8 kvinner.

De innledende rundene spilles 4. og 5. Mai, mens finalerundene går av stabelen 7. Mai

I doublekonkurransen vil rundene foregå som følger:

Til mellomspill: 32 par

Til semifinale: 16 par

Til finalerunder: 8 par

 

Vi gjør oppmerksom på at det kan bli gjennomført kulekontroll når tid som helst under arrangementet. Vi oppfordrer derfor alle til å sjekke kulene sine nøye slik at man ikke får seg en ubehagelig overraskelse og i verste fall blir diskvalifisert. Det er noe vi alle ønsker å unngå.

Registrering begynner kl. 09.00 4 Mai og alle spillere må være registrerte før den første konkurransen begynner kl. 12.00. Skulle man være sent ute kan man ta kontakt med sekreteriatet og avtale videre med dem direkte. Alle spillere er selv ansvarlig for å komme seg til og fra bowlinghallen på Heimdal.

 

Overnatting

Vi forventer en god del tilreisende til denne konkurransen og anbefaler alle tilreisende om å ordne med overnatting i god tid før mesterskapet. Trondheim på denne tiden av året har mange besøkende, så det kan fort bli lite valgmuligheter om man utsetter bestilling for lenge. Til våre tilreisende har vi inngått samarbeid med to av byens hoteller og vi kan dermed tilby våre utøvere svært gode priser.

Quality Hotel Panorama, på folkemunne kalt “Melkekartongen”, ligger på Tiller, om lag 8 minutter med bil unna Heimdal bowlinghall. Dersom du bruker bookingkode “2793” kan du får følgende priser (per natt, inkludert frokost):

Enkeltrom kr. 750,-
Dobbeltrom kr. 950,-
Trippelrom kr. 1.200,-

Et annet alternativ er Thon Hotel Gildevangen som ligger midt i Trondheim sentrum. Her har du alle fasiliteter rundt deg og det tar ca. 15 minutter med bil opp til Heimdal (avhengig av trafikk). Bruk bookingkode “9873TBK” og du kan bestille overnatting for

Enkeltrom kr. 795,- Dobbeltrom kr. 795,-
Trippelrom kr. 995,- Firesengsrom kr. 1.195,-

Alle priser er per natt og inkluderer frokost.

For å bestille må du gå inn på de respektive hotellenes hjemmesider og skrive inn bookingkode. Tilbudet gjelder bookinger gjort før 15. April, så ikke utsett bestillingen for lenge.

 

Sosiale aktiviteter

Det vil bli arrangert sosiale aktiviteter alle ettermiddagene/kveldene denne helgen. Trondheim er en flott by med mye spennende aktiviteter og uteliv, så vi gleder oss til å ta med våre tilreisende rundt i denne flotte byen. En fullstendig oversikt over alle aktiviteter kommer nærmere konkurransedato, men så langt har vi satt opp følgende:

 

5. Mai: Omvisning i Nidarosdomen med påfølgende middag på Restaurant Grenaderen. Påmelding til TBK innen 15. April. Pris omvisning: 150 kr per pers. Middag kommer i tillegg

 

6. Mai: Kveldstur til Munkholmen m/omvisning. Pris: 299 kr per pers

 

Vi ønsker alle sammen hjertelig velkommen til NM i Bowling!

Privacy Policy